AUTOCAD-LT - Amit tudni akarsz az Autodesk AutoCAD-ről.
MESTERKÉPZŐ SOROZATUNK
Digitális Művészet Mesterképző
Mindig is szeretett volna többet tudni a digitális művészetről? Megismerni a technikákat, mesterfogásokat és szabályokat? Esetleg rajzolni akar megtanulni a számítógép segítségével? Ezekre és sok más egyéb érdekes kérdésre kaphat választ a Digitális Művészet Mesterképző DVD segítségével.

A DVD-n megtalálható a Wacominfo.hu teljes videóanyaga HD minőségben és ezen felül több mind 2 órányi extra oktató videó tartalom kifejezetten a digitális művészet technikáiról.

Ez az extra tartalom kifejezetten Adobe Photoshop használatához ajánlott, de a videókban bemutatott technikák alkalmazhatóak más kreatív programokkal is.
Adobe Creative Suite 5 Mesterképző
Az Adobe Creative Suite 5 Mesterképzőn található 56 videó segítségével könnyedén megismerkedhetünk a Creative Suite 5 termékcsalád legjelentősebb újdonságaival és azok korszerű alkalmazásával is.

A mintegy 6 órányi oktatóanyagot tartalmazó Mesterképzőn helyet kaptak a Photoshop, InDesign, Illustrator, Flash, Flash Catalyst valamint a Dreamweaver programok továbbfejlesztett vagy teljesen új funkcióit bemutató interaktív oktatóanyagok.

Ajánljuk mindenkinek, aki az Adobe Creative Suite 5 szoftverek tekintetében átfogó, széles körű tudásra vágyik.
Adobe Webdesign Mesterképző
A weboldalak mára már szerves részévé váltak mindennapi életünknek.

Legyen szó vállalkozásunk honlapjának vagy személyes honlapunk, blogunk elkészítéséről, az Adobe Webdesign Mesterképző DVD elvégzése után már önállóan is belevághatunk.

Ennek a 9 órás oktató DVD-nek a célja, hogy az alapoktól kezdve bemutassa a HTML alapú, CSS stíluslappal ellátott weboldalkészítés munkafolyamatát. A munkamenet során felhasználásra kerülnek a Photoshop, Illustrator, Bridge, valamint a Flash és Dreamweaver Adobe programok is.
Adobe Photoshop Mesterképző
Az Adobe Photoshop Mesterképző DVD jelképes tisztelgés a nagy hagyományú és óriási felhasználói körrel rendelkező program előtt.

A cél az volt, hogy a nagy számban elérhető, idáig megjelent oktatóanyag mellett új módszereket is ismertessünk, valamint érdekes, életszerű példákon keresztül kalauzoljuk el a tanulni vágyókat a professzionális képszerkesztői munkamenet rejtelmeibe.

A 8 órás oktató DVD több éves oktatói tapasztalat gyümölcse és a Adobe Photoshop profi szintű alkalmazásának alapja. A Mesterképzőt elvégző biztos lehet benne, hogy értékes és hasznosítható tudás birtokába kerül.
GYORSTALPALÓINK
Adobe Acrobat Gyorstalpaló
Az Acrobat és a PDF technológia mára már elengedhetetlen tartozékává vált a mindennapoknak mind irodai, mind grafikai környezetben. Az Adobe Acrobat Gyorstalpaló oktató DVD közérthetően és lényegretörően foglalja össze a PDF kezeléshez szükséges összes hasznos tudnivalót.

A DVD-n található leckékből megtanulható többek között, hogy miként készíthető, szerkeszthető, védhető és optimalizálhatóak a PDF fájlok. Azok számára is sok érdekességet rejthet az oktatóanyag, akik már régóta foglalkoznak az Acrobat-tal.

A multimédiás DVD kifejezetten az Adobe Acrobat 9-es verziójához készült. A tananyag megfelelő elsajátításához semmiképpen nem elengendő csupán az Adobe Reader program, de régebbi verziói az Acrobat-nak sem ajánlottak.
Adobe Photoshop Lightroom Gyorstalpaló
A digitális fotózás elengedhetetlen részének számít a képek rendezése és bizonyos szempontok alapján történő szűrése. Azok számára, akik képeiket szeretnék valamilyen módon bemutatni, prezentálni, ezenfelül még a képek feldolgozása, retusálása, korrekciója is hozzáadódik ehhez a folyamathoz.

Az Adobe Photoshop Lightroom program kifejezetten ezt a jól követhető munkafolyamatot segíti piacvezető technológiák és megoldások együttesével, melynek köszönhetően mind az amatőr, mind a profi fotósok közkedvelt képfeldolgozó szoftverévé vált.

Ennek az oktató DVD-nek a célja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megismerkedjünk a Lightroom összes funkciójával és javasolt használatával, úgy hogy közben magáról a fotózásról és a digitális képek sajátosságairól is sok hasznosat tanulhassunk.
Adobe Photoshop Gyorstalpaló
Az Adobe zászlóshajója a Photoshop, mely a világ elsőszámú pixelalapú képszerkesztő szoftvere. Sok könyv jelent már meg arról, hogy miként sajátíthatjuk el a Photoshop kezelését, de magyar nyelven a Photoshop Gyorstalpaló az első multimédiás oktató DVD, amelynek segítségével gyorsan és játszva tanulhatunk.

A hivatalos Adobe oktató, Perhiniák Márton által összeállított, és előadott tananyag a legalapvetőbb műveletektől az egészen profi képszerkesztési technikákig vezet végig minket. A tanulást a DVD-n mellékelt gyakorló fájlok segítik.

A 12 órányi tananyag teljesen kezdők és haladó felhasználók számára is egyaránt sok érdekes tanulnivalót rejt magában. A műveletek nagy részét régebbi verziójú Photoshoppal is követni lehet, de ajánlott a CS3-as, vagy CS4-es változat beszerzése. A DVD-n található 6 fejezet közül az utolsó kizárólag a legújabb (CS4-es) verzió új lehetőségeivel foglalkozik.
FELZÁRKÓZTATÓ
Adobe Creative Suite 4 - Újdonságok
133 oktató videón keresztül ismerhetjük meg az Adobe Creative Suite 4-es szoftverek újdonságait. A körülbelül 8 órás videótartalom jól tagolt, kereshető részekre van osztva a DVD-n.

Minden egyes újdonság külön videóban kerül bemutatásra, így könnyedén újranézhető és megtalálható bármelyik témakör. A jól ismert Photoshop, InDesign, Illustrator és Flash programok videó mellett a ritkábban említett, de ettől még ugyanannyira praktikus szoftverekről is találunk videókat, melyek segítségével teljes mértékben ki tudjuk használni a kreatív programcsomag tartalmát.